Stegt andelever fra Kirsten K.'s aften

Stegt andelever

Stegt andelever

Andelever – kan op til jul fås i 500 g’s pakninger dybfrost

(Jeg brugte lammelever til køkkenaftenen, da det ikke var muligt at få andelever)

Olivenolie/smør

Bacon til at give smag, kan udelades

Echalotte løg

Æble

Salt peber

Balsamicoeddike

 

Rist andeleveren, smag jer frem til mørningen. Den skal ikke have så længe. Tag leveren fra. Rist løg og æbler i det samme fedtstof. Det skal blive gyldent. Tilsæt balsamicoeddike og lad løg og æble blive mørt i eddiken.

Serveres med flûtes.

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 16:29

Hej Georg,
Har du en mailadresse, hvor jeg kan skrive til dig.
Anja Schmidt, bestyrelsen

07.09 | 11:16

Jeg vil gerne være medlem

09.09 | 11:42

Du har skrevet til den lokale alliance i Haderslev.
Jeg tror, du skal finde www.alliancefrancaise.dk eller www.institutfrancais.dk.

03.09 | 19:05

I1956 som 11årige flyttede jeg hertil fra Paris . Gik i fransk skole i 3 år. Savner vildt at bruge det franske sprog nu. Kan Jeg blive hjulpet gennem Jer? Tak